Llagostera  >  Nàstic  >  Segona A  >  Segona B


Albert Virgili marxa al Llagostera i Tuni renova

 Publicat: 6 juliol 2011

El tarragoní buscarà una oportunitat a Segona B, mentre que Tuni tindrà continuïtat a Tarragona

tuni.JPG

Tuni serà grana una temporada més / GIMNÀSTIC

El davanter del Nàstic Albert Virgili no continuarà al Nàstic la temporada que ve. Virgili ha desestimat l’oferta de renovació del Nàstic i provarà sort a Segona B amb el Llagostera, que ha viscut cinc ascensos en cinc anys. El tarragoní, de 28 anys, format a la Pobla de Mafumet, havia iniciat aquesta última temporada la seva segona etapa com a jugador del Nàstic després d’haver debutat al primer equip l’any 2001 a les ordres de Josep Maria Nogués.

En aquest curt retorn, Virgili ha tingut un paper més aviat discret i només ha pogut anotar un gol. Precisament, el Llagostera serà el rival del Nàstic en el partit amistós de pretemporada que es disputarà el proper 30 de juliol, amb la qual cosa Virgili podrà acomiadar-se al camp dels seus excompanys.

D’altra banda, el Nàstic també ha fet oficial avui la renovació d’Antoni Adrover, “Tuni”, que continuarà vestint la samarreta grana una temporada més. El de Sóller va arribar durant el mercat d’hivern i el seu rendiment a finals de temporada ha acabat de convèncer Joan Carles Oliva. Tuni ha jugat un total d’onze partits amb el Nàstic i s’espera que aquest any tingui encara més protagonisme.
Comments


Comentaris (0)

Publicitat


…I A TWITTER