Futbol  >  Pobla de Mafumet  >  Tercera


Remuntada final i cap a Laredo (2-1)

 Publicat: 19 maig 2012

La Pobla aconsegueix donar la volta al marcador i endur-se la victòria cap a Laredo gràcies al gol de Joel Coch al minut 90. Tocarà confirmar la victòria a Cantàbria.

Els jugadors granes han aconseguit remuntar el partit // HELDER MOYA (imatge d'arxiu)

El temps s’ha comportat i l’afició poblenca ha vingut en massa. I l’equip entrenat per Kiko Ramírez ha respost. L’ocasió s’ho valia ja que en joc hi havia endur-se un bon resultat cap a Laredo.

Tot i la victòria final, el partit no ha estat gens plàcid pel conjunt grana. El Laredo ha començat ofegant el mig del camp dificultant molt la tasca de Joel Coch i de Sebas a l’hora de crear joc. Així, entre Sergio i Tocornal han focalitzat l’atac del Laredo, amb el segon aprofitant les pilotes despenjades del primer. No ha estat fins al minut 20 que La Pobla ha començat a despertar, sobretot de la mà de Bueno, sempre creant perill per banda. Tot i així, al minut 22, el capità càntabre, Juanma, ha engaltat un potent xut des de la frontal que ha estat imparable per Sergio i ha avançat el conjunt entrenat per Víctor Gutiérrez. Els granes han reclamat un fora de joc anterior que hauria anul·lat la jugada i, per tant, el gol.

Aleshores, La Pobla s’ha aixecat. Fran Carbia ha tingut dues grans ocasions per empatar i semblava que l’equip començava a generar joc i perill. Sobretot, aquest perill ha vingut per banda, entre Boniquet i Bueno, ja que sempre han acabat les jugades amb centrades tan per dalt com per baix, però ni Carbia ni Oribe han tingut sort. És més, Carbia ha hagut de ser substituït al minut 42 per una lesió i ha entrat Rubén Casanova. Amb la derrota momentània s’ha arribat al descans, però amb sensacions molt diferents de les de l’inici del partit, amb un Laredo que el resultat li era perfecte.

Però a la segona part, les coses han canviat i molt. El filial del Nàstic ha sortit a l’atac des de l’inici i aquest esforç s’ha vist recompensat. Com sempre, Bueno se n’ha anat de dos homes per banda dreta, ha posat una pilota boníssima per Rubén Casanova i aquest no ha fallat i ha empatat el partit. El gol ha servit per donar ales a La Pobla, que dos minuts després ha tingut una jugada semblant però que aquesta vegada no s’ha acabat materialitzant.

L’empat encara era un mal resultat per La Pobla i Kiko Ramírez ha decidit passar a l’atac: ha introduït un migcampista més ofensiu com és Alfons Serra pel més defensiu Sebas. Contràriament al que podria semblar, l’equip poblenc s’ha anat apagant ofensivament ja que les ocasions no arribaven i perquè el temps corria, sobretot gràcies a les contínues pèrdues de temps del conjunt càntabre. Però al final, ha arribat el miracle. Ha arribat el minut 90 i l’equip ha tret les últimes forces que li quedaven. Finalment, un córner centrat des de la banda dreta per Bueno, l’ha aprofitat Joel Coch per capgirar el marcador i desfermar l’eufòria entre els seguidors que ja veien l’empat final.

Un resultat que no és, en absolut, molt bo. Però vist el partit d’avui, l’equip s’ha endut una victòria valuosíssima i tocarà fer les coses bé el pròxim dissabte al camp del Laredo.

El Podi del Partit

  1. Bueno (CF Pobla de Mafumet): simplement genial. Generant sempre perill per la seva banda. De fet, ha regalat dues assistències de gol importantíssimes de cara al partit de tornada.
  2. Joel Coch (CF Pobla de Mafumet): quan l’equip s’ha posat les piles, ell s’ha multiplicat per ajudar en atac i en defensa. Al final, la seva tasca ofensiva a donat els seus fruits en forma de gol.
  3. Juanma (CD Laredo): el capità del conjunt càntabre ha aconseguit un gol que dóna oportunitats al Laredo per aconseguir superar l’eliminatòria.

Fitxa Tècnica

CF Pobla de Mafumet: Sergio, Benito, Joel Coch, Aleix Coch, Sebas (Serra, 76’), Boniquet, Bueno, Fran Carbia (Rubén Casanova, 42’), Oribe (Bertomeu, 60’), Ñoño, Songo’o.

CD Laredo: David, Garay, Salcines, Javi Pérez, Veci, Acabal (Asier, 13’), León, Juanma (Kiko, 57’), Quino (Chema, 65’), Sergio, Tocornal.

Gols: 0-1, Juanma (22’); 1-1, Rubén Casanova (51’); 2-1, Joel Coch (90’)

Àrbitre: Marcos Cote Aragón (col·legi d’Aragó). Ha ensenyat targeta groga al local Aleix Coch (40’) i als visitants Javi Pérez (29’), Sergio (41’), Quino (43’), Kiko (62’) i Salcines (81’).

Incidències: partit disputa al Municipal de La Pobla de Mafumet davant d’uns 350 espectadors.
Comments


Comentaris (0)

Publicitat


…I A TWITTER