Destacat  >  Futbol  >  Seleccions


Catalunya-Nigèria, el partit de Nadal

 Publicat: 19 novembre 2012

L’amistós es disputarà a Cornellà-el Prat el dimecres 2 de gener a les 19.00 hores. 

L’any passat, Catalunya es va enfrontar a Tunísia a Montjuïc // CRISTINA GUIXERAS

Johan Cruyff ja sap que s’acomiadarà de la banqueta de la selecció catalana de futbol contra Nigèria. El combinat que dirigeix Stephen Keshi serà el rival de Catalunya en el tradicional partit de Nadal que aquest any es jugarà per primer cop a Cornellà-el Prat el dimecres 2 de gener a les 19.00 hores.

La Federació Catalana de Futbol ja feia dies que negociava amb alguna de les seleccions africanes que durant aquells dies de Nadal es prepararan per jugar la Copa d’Àfrica. S’havia rumorejat sobre Zàmbia o Algèria, però finalment l’escollida ha estat Nigèria, 58a del rànquing de la FIFA.

En aquest partit, la selecció catalana estrenarà la polèmica samarreta d’Astore dissenyada per Custo Dalmau que es va presentar la setmana passada al Museu Colet.

El precedent del 98

Nigèria ja es va enfrontar a la selecció catalana el 1998. Va ser pocs mesos després que la selecció africana hagués eliminat Espanya del Mundial de França. El partit es va disputar a un Estadi Olímpic Lluís Companys ple a vessar (54.000 espectadors), d’on Nigèria va sortir escaldada. Catalunya li va endossar un 5-0 indiscutible amb gols d’Òscar Garcia (2), Celades, Tamudo i Barbarà.
Comments


Comentaris (0)

Publicitat


…I A TWITTER